حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه و حقوق اسلامی
دانلود برنامه ها، نرم افزارها، فایل فلش، رام اندرویدی، پایان نامه، مقالات علمی دانشگاهی، مقالات ترجمه شده
حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه و حقوق اسلامی
شنبه 1 آبان 1395 ساعت 19:18 | نوشته ‌شده به دست بارانستار | ( )

حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه و حقوق اسلامی



حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه و حقوق اسلامی دسته: فقه و حقوق اسلامی

بازدید: 22 بار

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 391 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 150








پایان نامه حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه
این پایان نامه دانشگاههای معتبر کشور نمره 1875 را کسب نموده است
%100 قابل ویرایش 
 

 

این پایان نامه که در 150 صفحه تهیه شده ، در یکی از دانشگاههای معتبر کشور نمره 18/75 را کسب نموده است چکیده بحث از حیله های شرعی در فقه امامیه به گستردگی فقه مذاهب اهل سنّت نیست، اما به علّت اهمیت مسئله و ابتلای شیعیان به این موضوع از همان روزهای آغازین تدوین فقه شیعه، از دید فقیهان پنهان نمانده و کمابیش در ابواب مختلف فقهی به خصوص در باب معاملات از قبیل بیع، وکالت، شفعه و ... بدان پرداخته اند. در پایان نامه حاضر مقدماتی چند درباره حیله و معنای آن، معیار باز شناخت حیله جایز و غیرجایز و نیز اقسام و احکام حیله مورد بحث قرار گرفته، همچنین پس از تبیین حیله های رایج در عقود، گزارش و تحلیل آراء فقهاء امامیه با نگاهی به مواد قانونی، مباحث حقوقی و مسائل روز، به متن بحث وارد می‌شویم و حیله را به دو گونه حرام و جایز تقسیم می‌کنیم، از این رو مشهور فقهاء حکم به بطلان مطلق حیل نداده اند بلکه قائل به تفصیل شده اند، به گونه ای که اگر حیله سبب تحلیل حرام و تحریم حلال گردد و با کتاب و سنّت و روح قوانین اسلام منافات داشته باشد ، حیله حرام و باطل است و هرگاه مطابق با قواعد و اصول فقهی و نیز موجب رفع مفسد و نجات از مهلکه باشد، حیله جایز است. مهمترین عنصر در تحقق حیله نامشروع عبارت است از خدعه، تقلّب و به عبارت دیگر انجام عمل صوری، زیرا در حقوق اسلام مهمترین شرط صحّت عقد (قصد مشروع) است. در قانون از آنجائیکه تقلّب نسبت به قانون، غالباً با قصد اضرار به دیگران همراه است، می توان با استناد به اصل چهلم قانون اساسی و یا مادّه 132 قانون مدنی که مبتنی بر قاعده فقهی «لاضَرَرَ وَ لا ضِرارَ فِی الاِسلام» می باشد، به عنوان حاکم بر سایر مواد قانونی، نتیجه متقلّبانه را خنثی کرد.

این فایل توسط نویسنده و فروشنده فایل تهیه و تنظیم وبرای فروش قرار گرفته.

 

 

پرداخت و دانلود

 


بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .





کلمات کلیدی : حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه و حقوق اسلامی , پایان نامه حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه , پایان نامه حقوق اسلامی حیله های شرعی , حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه و حقوق اسلامی , مقاله حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه و حقوق اسلامی , تحقیق حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه و حقوق اسلامی , تحقیق حکم حیل شرعی در معاملات از دیدگاه فقه شیعه و حقوق اسلامی

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: پایان نامه ها


 
موضوعات
نویسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فروشگاه ساینس فایل و آدرس scincefile.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





دیگر موارد

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 139
بازدید دیروز : 18
بازدید هفته : 157
بازدید ماه : 3646
بازدید کل : 118077
تعداد مطالب : 2832
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1